logo laluna

Shopping cart

Plesni klub „La Luna“ je osnovan i registrovan 20. 01. 1997. u Jagodini, sa sedištem u ulici Lole Ribara 1/1, mada plesna škola sa imenom „La Luna“ postoji od 1994. godine i radila je pri Narodnom Univerzitetu u Jagodini. Od 1989. godine plesna škola je radila najpre u Pedagoškoj akademiji sa odraslima, a od 1991. godine i sa decom iz osnovnih škola, a koreograf je bio Nebojša Slavković. Klub je član SAPO saveza (srpske asocijacije plesnih organizacija) iz Beograda od januara 1996. godine.

Za odrasle od 16 do 116 godina

  • Home
  • Za odrasle od 16 do 116 godina

Srednjoškolci, studenti i stariji ljubitelji plesa postanimo dobri prijatelji. Na prvom susretu sa našim instruktorima u Jagodini, Beogradu, Paraćinu, Ćupriji, Kragujevcu, Boru, Vrnjačkoj Banji, Trsteniku… možete osetiti svu lepotu plesa i druženja uz popularne svetske muzičke hitove.

1. Dođite i naučite osnovne korake za: Latinoameričke plesove, standardne i ostale popularne društvene plesove: salsa, bachata, cha cha cha, samba, rumba, merenge, jive, mambo, swing, disco fox, rock’n’roll, bečki valcer, engleski valcer, tango… I drugi plesovi jesu univerzalni svetski jezik tj. plešu se na isti način svuda u svetu i predstavljaju deo opšte kulture svakog čoveka.
UŽIVAJTE UZ MUZIKU I POKRET, LEPOTU I ŠARM SVOG PARTNERA!!!

2. Plesni Aerobic – svi stilovi u jednom (uz malo napora do idealnog izgleda).

3. Škola orijentalnog plesa.