logo laluna

Shopping cart

Plesni klub „La Luna“ je osnovan i registrovan 20. 01. 1997. u Jagodini, sa sedištem u ulici Lole Ribara 1/1, mada plesna škola sa imenom „La Luna“ postoji od 1994. godine i radila je pri Narodnom Univerzitetu u Jagodini. Od 1989. godine plesna škola je radila najpre u Pedagoškoj akademiji sa odraslima, a od 1991. godine i sa decom iz osnovnih škola, a koreograf je bio Nebojša Slavković. Klub je član SAPO saveza (srpske asocijacije plesnih organizacija) iz Beograda od januara 1996. godine.

Za juniore od 12 do 15 godina

  • Home
  • Za juniore od 12 do 15 godina

Budite veseli, raspoloženi, razigrani… Neka vaš izbor u ovoj školskoj godini bude lepota plesa i pokreta, dobra muzika i prijatno društvo. Za novu plesnu sezonu smo pripremili klasičan program popularnih plesova prilagođen uzrastu:

1. Moderni plesovi: hip hop, disco dance, break dance, electric boogie, show dance, hit koreografije za poularne hitove.

2. Latinoamerički, standardni i ostali popularni društveni plesovi:
Cha cha cha, samba, rumba, salsa, colita, bachata, merenge, jive, mambo, rock’n’roll, bečki valcer, engleski valcer, tango, samo su neki plesovi koji se uče u našoj školi. Program plesa je usklađen sa međunarodnim programom najjačih evropskih škola i medjunarodnih plesnih saveza IDO i IDSF, kao i naših saveza SAPO i PSS.

3. Plesni Aerobic – svi stilovi u jednom (uz malo napora do idealnog izgleda).

4. Škola za manekene i foto modele.
Nastava je stepenovana: bronzani, srebrni, zlatni i dijamantski nivo.

UŽIVAJTE UZ MUZIKU I POKRET, LEPOTU I ŠARM SVOG PARTNERA!!!