logo laluna

Shopping cart

Plesni klub „La Luna“ je osnovan i registrovan 20. 01. 1997. u Jagodini, sa sedištem u ulici Lole Ribara 1/1, mada plesna škola sa imenom „La Luna“ postoji od 1994. godine i radila je pri Narodnom Univerzitetu u Jagodini. Od 1989. godine plesna škola je radila najpre u Pedagoškoj akademiji sa odraslima, a od 1991. godine i sa decom iz osnovnih škola, a koreograf je bio Nebojša Slavković. Klub je član SAPO saveza (srpske asocijacije plesnih organizacija) iz Beograda od januara 1996. godine.

Plesni program

Više zabave i uživanja
Prva stvar koju ćete shvatiti je koliko učenje plesanja može biti zabavno. Ritmovi, partnerstvo, igranje i muzika čine zajedno jedno od najzanimljivijih iskustava koje ste ikad imali.

Susret novih prijatelja
S obzirom da je učenje plesanja veština koja ostaje do kraja života, njena velika korist je zbog stalnog susretanja novih ljudi. Kako je susretanje novih ljudi društvena aktivnost to već predstavlja polovinu plesne zabave.

Oslobađanje od stresa i poboljšavanje samopouzdanja
Fizičko naprezanje plesanjem jedan je od najboljih načina za oslobađanje od stresa. Društveni ples je najbolji način za relaksaciju.

Ples je zdrava i zabavna rekreacija, koja ce vam pomoći da istopite kilograme. Ples je odličan za sticanje fizičke kondicije uz zabavu i bez stresa, jer jača krvotok, mišiće i zglobove. Najnovija istraživanja pokazuju da je upravo ples odlična vežba i za koordinaciju.
Bez obzira na to što ste ubeđeni da imate „dve leve noge“ kada je ples u pitanju ili, još gore, da nemate osećaja za ritam, pokušajte da se oslobodite stresa „đuskanjem“.

Više plesa – manje stresa, zapleši i stresa se reši!

Za predškolce od 4 do 6 godina
Za decu od 7 do 11 godina
Za juniore od 12 do 15 godina
Za odrasle od 16 do 116 godina
Za male i velike maturante
Latino Zumba Aerobik